Tjänster

Vi kan hjälpa till att marknadsföra fastigheter vid offentliga auktioner

Behöver du hjälp med att skapa och nå ut med en Bostadsannons, Vi har verktygen och kunskapen

Skapa och marknadsför bostadsannonser

Vi ger dig tillgång till ett enkelt och proffsigt system för att skapa och marknadsföra din annons.

Vi har svaren

Fråga oss

Nej, när du anmäler dig får du tillgång till Privatmäklarens annonssystem. Det kostar inget. Det är bara om du väljer att publicera din annons som du får betala.

Kostnaden är 500 kr för 3-månader.

Din annons blir synlig framförallt hos Booli. Booli är Sveriges näst största marknadsplats för bostäder efter Hemnet.

Om fastigheten eller bostadsrätten säljs på offentlig auktion enligt samäganderättslagen så innebär det normalt att alla delägare inte är överens om att sälja. När inte alla delägare vill sälja kommer de förmodligen inte heller vilja skriva på ett förmedlingsuppdrag med en fastighetsmäklare. För att få annonsera på Hemnet måste det finnas ett förmedlingsuppdrag med en mäklare.

Du kan få hjälp med fotograferingen till din annons. Privatmäklaren har ett nätverk av bostadsfotografer som täcker i princip hela landet.

Kontakta Privatmäklaren direkt för prisuppgifter.

Annonstexterna skriver du själv. Du får dock mycket bra stöd med vilka uppgifter som behövs. Privatmäklarens system, som du får tillgång till, är perfekt för att snabbt och smidigt skapa proffsiga bostadsannonser.

Absolut. Vårt råd till dig som vill få uppmärksamhet för din försäljning är att synas så mycket som möjligt. Tipset är att skapa en annons hos Privatmäklaren. Sedan använder du länken till annonsen att sprida t.ex. i sociala medier.

Privatmäklaren erbjuder dessutom tjänster för ”sponsrad annonsering” i sociala medier.

Samarbeten

Booli logotype

Är du redo?

Skapa en annons för din försäljning